PANiKA Bistro
Pobierz pełne menuWłoska kultura picia kawy ... i aperitivo
-
Panini i ciabatty
Nasze ciasto powstaje z długodojrzewającej mąki „0” przeznaczonej do pinsy oraz włoskich kanapek.
Ponad to codziennie wypiekamy dla was na świeżo zdrowe chleby na zakwasie, przeznaczone do zestawów śniadaniowych i antipasti.
-
Cornetti prosto z pieca
Włoskie cornetto, świeże rogaliki prosto z pieca.
W zestawie z cappuccino, to tradycyjne południowe śniadanie.
Dla bardziej łakomych, nadziewane kremem z pistacji lub marmoladą. -
Kawa, świeżo palona po włosku
Pyszna, świeżo palona kawa. Oczywiście po włosku.
Naszą misją jest przeniesienie tradycji picia espresso przy barze, oraz cappuccino do śniadania.
-
Aperitiv i wino
Codziennie w naszym bistro oraz ogródku oryginalne aperitivo na pobudzenie żołądka lub po prostu świetny nastrój.
Aperol Spritz, Campari, Peroni, to tylko niektóre z naszych barw.
