Skip to content

PANiKA Bistro

Pobierz pełne menu

Włoska kultura picia kawy ... i aperitivo

  • Panini i ciabatty

    pizzaioli

    Nasze ciasto powstaje z długodojrzewającej mąki „0” przeznaczonej do pinsy oraz włoskich kanapek.
    Ponad to codziennie wypiekamy dla was na świeżo zdrowe chleby na zakwasie, przeznaczone do zestawów śniadaniowych i antipasti.

  • Cornetti prosto z pieca

    pizzaioli

    Włoskie cornetto, świeże rogaliki prosto z pieca.
    W zestawie z cappuccino, to tradycyjne południowe śniadanie.
    Dla bardziej łakomych, nadziewane kremem z pistacji lub marmoladą.

  • Kawa, świeżo palona po włosku

    pizzaioli

    Pyszna, świeżo palona kawa. Oczywiście po włosku.
    Naszą misją jest przeniesienie tradycji picia espresso przy barze, oraz cappuccino do śniadania.

  • Aperitiv i wino

    pizzaioli

    Codziennie w naszym bistro oraz ogródku oryginalne aperitivo na pobudzenie żołądka lub po prostu świetny nastrój.
    Aperol Spritz, Campari, Peroni, to tylko niektóre z naszych barw.

background

Napisz do nas

E-mail

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
Translate »