Nasze ciasto powstaje z długodojrzewającej mąki „00” Le5Stagioni oraz włoskiego zakwasu „BIGA”. Pozwala Nam to uzyskać doskonały smak a pizza ze względu na proces leżakowania i fermentacji ciasta jest lekkostrawna i chrupiąca. Przepisem podzieliła się z Nami, podczas szkolenia we Włoszech, szanowana pizzeria i restauracja.
Nasze menu, jest tak skrojone, aby zapewnić wysokiej jakości, świeże składniki. Wyznajemy zasadę, że lepiej zaproponować mniej pozycji w karcie, za to doskonałych w smaku. Całą ofertę uzupełnia doskonała kawa, wino oraz czynny do późna bar i ogródek w sezonie letnim.
Do naszych dań używamy włoskich pomidorów Sanmarzano, a jeśli wzgórza Wezuwiusza zostaną już wyprzedane na całym świecie, dobieramy inne wysokogatunkowe produkty, podobnie jak prawdziwą mozzarellę, dobre wędliny i świeżą bazylię.
Nasz PIEC pochodzący z Włoskiej Modeny, rozpala prawdziwy ogień, który sięga do ponad 400 stopni. A pizzę bezglutenową (z odpowiedzialnością), wypiekamy na aluminiowych formach, również na bazie włoskiej mąki.